top of page

Mimari Tasarım l İçmimari Hizmetler

  • Yazarın fotoğrafıpelin düştegör

İstanbul'da yükselen trend yerleşim yeri Silivri " Gümüşyaka "

İstanbul'da yükselen trend yerleşim yeri Silivri " Gümüşyaka " olarak öne çıkmaya başladı. 1980li yılların başında da en gözde yazlık mekanı olarak gördüğümüz Semizkum -Gümüşyaka bölgesi o yılların İzmir Çeşme'siydi.


O günlerden bu günlere bakir dokusundan, renklerinden ve tertemiz havasından birşey kaybetmedi dersek yeridir.


Gümüşyaka'nın halen bembeyaz upuzun kumsalı, tertemiz mavi denizi var.

Geçmiş yıllarda Tekirdağ ve İstanbul arasında paylaşılamayan bir ilçe olsa da, bugünlerde Silivri'nin mahallesi olarak İstanbul'un batısındaki son yerleşim alanıdır.


Semizkum - Gümüşyaka hattında birçok 200m2 ile 1000m2 arasında değişen imarlı villa arsası mevcuttur. Pandeminin etkisi ile İstanbul'un merkezinden uzaklaşayım, bir taraftan da merkeze 1 saat 10 dakika mesafede olayım derseniz, villa imarlı bu bölgeyle ilgilenebilirsiniz. Hem haftasonu evi, hem dört mevsim konaklama yapabileceğiniz Trakya'ya açılan bu bölgede yiyecek herşeyi organik olarak da temin edebilirsiniz.


Trakya'nın buğday, lavanta tarlaları, karpuz, kavun, değirmenköy domatesi, verimli toprakları sizi bekliyor. Zeytin ağaçlarının, meyve ağaçlarının da verimli olduğu bu bölgede sizin için tasarlayacağımız konut projelerinde harika peyzajlar da yaratabiliriz.


Sizinle çalışmak için heyecanlıyız: www.pdesgn.com


Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page