top of page

Mimari Tasarım l İçmimari Hizmetler

  • Yazarın fotoğrafıPDESGN Mimarlık

750kg Tekerlekli Tiny House ile haftasonu şehirden kaçın !

Türkiye'de ilk olmaya devam ederken, 750kg tekerlekli en #küçükevleri tasarlamaya ve patentlemeye devam ediyoruz. 750kg Tekerlekli #TinyHouse tasarımlarımızı haftasonları şehirden kaçabilmeniz için yaptık. #Pandemi sürecinden önce yaptık. Bu süreci fırsat bilmedik. Hatta itiraf edelim bu sektörü yarattığımızda daha doğrusu hareketlendirdiğimizde 2019 yıl başıydı. Üzülerek söyleyelim, insanları gece kondu yaşantısına özendirmeyin diyen #fabrikaayarları nı unutmuş insanlara rastlamıştık.


#Doğayakaçış için birinci kriterimiz #çevredostu kalabilmektir. Tüm tasarımlarımızda buna dikkat ediyoruz. Klimasız iç mekanlar üretiyoruz. Doğal iklimlendirme tercih ediyoruz. #Karbonsalımı oluşturarak yaşamayı reddediyoruz.


Enerjimizi #güneşpanelleri ile sağlamayı kullanıcılara teşvik ediyoruz.

Türkiye'nin ilk #fulloffgrid yani arsa bağımsız #sürdürülebilir #gezenotel odası konseptini tasarlayan ve üreten markası olmaktan memnuniyet duyuyoruz.


750kg altı ve 750kg üzeri modellerimiz için casalokomotif.com u ziyaret etmeyi unutmayın. Tüm modellerimiz için #tinyhousefiyatları başlangıç rakamları ile web sitemize yüklenmiştir.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page