top of page

Mimari Tasarım l İçmimari Hizmetler

  • Yazarın fotoğrafıpelin düştegör

Kamping ve Karavan Parkı Açmak İsteyenler İçin

" Kamping ve Karavan Parkı Açmak İsteyenler İçin " arsa danışmanlığı ile başlayan sürecimiz, arsanın işletmeye uygun olması durumunda mimari hizmetler, resmi işler danışmanlığı ve sürecin yürütülmesi, işyeri ruhsatı ve turizm işletme belgesinin alınması ile sonlanmaktadır.


Kamping işletmesi için önceliğimiz arsanın turizm lejantlı bir imar planına dahil olmasıdır. Şayet arsanız turizm lejantlı ise arsa danışmanlığı hizmeti almanıza gerek kalmadan, bizden mimari süreçler, resmi işlerin yürütülmesi ve danışmanlığı hizmetlerini alarak ilerleyebilirsiniz. Bu konuda, yatırımınıza konu fonksiyonların inşaat bütçesini de oluşturabilmekteyiz. Böylelikle, hazırlanan proje ile çıkan maliyet hesabı doğrultusunda ister kendi yatırımınızı isterseniz yatırımcılarınızı sürece kolaylıkla adapte edebilir, planlayabilirsiniz.


Malesef Türkiye'de varlığını sürdüren birçok kamping işletmesi birçok eksiklikleri ile mevzuatın dışındadır. Bu sebepten, Türkiye'de Avrupa standartlarında kamping işletmesi az demekteyiz. Pdesgn Mimarlık ve Casa Lokomotif olarak bu konuya sahip çıktık. Türkiye'nin ilk arsa seçimi danışmanlığı adımı ile tiny house & kamp & karavan parkı konularının tümünü içeren işletmecilik süreçlerine danışmanlık veriyoruz. Yatırımınıza değer katmak ve yanlış arsalara yatırım yapmamak adına hemen bize ulaşın, hizmetlerimizden yararlanın.




15 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page