top of page

Mimari Tasarım l İçmimari Hizmetler

  • Yazarın fotoğrafıpelin düştegör

Minimal, Tekerlekli, Taşınabilir ve Sürdürülebilir Tiny House Modelleri : Casa Lokomotif

Casa Lokomotif ile minimal ve sürdürülebilir yaşam alanı sunan en iyi tiny house modelleri sizleri bekliyor. İhtiyacınıza ve beğeninize uygun seçim yapabileceğiniz farklı metrekare ve kullanıcı kapasitesine sahip tekerlekli ev modellerimizde öne çıkan özellikler bakım masrafı gerektirmeyen doğa dostu malzemeler kullanılması, sağlıklı iç hava kalitesi ile gelen konfor ve fonksiyonellik oluyor. Doğada kendiniz için yer açın ve gelecek nesillere temiz bir çevre bırakın. Casa Lokomotif tiny house modellerinde klima ihtiyacı duymazsınız. Casa Lokomotif tiny house çok sayıda tiny house modeliyle, farklı skalada fiyat ve tasarım ürünleri ile her türlü beklentinize cevap vermeye, sunduğu mimari özgünlükle size uzun yıllar hizmet etmeye hazır. İstediğiniz yerde ve zamanda, hayat Casa Lokomotif tiny house ile bambaşka bir keyfe dönüşecek. Doğa ile iç içe olmak için tam zamanı. Firmamız son yıllarda popüler olan tiny house yaşam tarzının Türkiye’deki ilk arsa bağımsız üreticisidir. Karavan Ev l Casa Lokomotif Mobile Tiny House (Tekerlekli Küçük Evler) Arsa problemleri, kıyı kullanımları ile ilgili mevzuatlar, büyük şehirlerde yeşil alanlara erişim yetersizliği, şehirden kaçma ve özgürlük ideolojisine çözüm sunuyor.

​Tüm ürünleri Uluslararası Karayolları prensiplerinde tasarlanır ve patentlidir. Kullanıcısına kişiselleştirme opsiyonları sunar.

Doğada ev konforu sunan ürünlerimiz, standart karavan yaşantısından genişlik, yükseklik, geniş cam yüzeyler , duvar ve çatı izolasyon niteliği, yapısallık ve iç mekandaki hareket kabiliyetleri ile ayrılır.

Çekme karavan ruhsatına sahip ve diğer 750kg altı ürünlerimiz vergiden muaftır. Noterde 2.el satışa uygundur.

Casa Lokomotif artık motokaravan ihtiyaçlarına da çözüm üretiyor.

Casa Lokomotif sahibi olmak için arsa sahibi olmanız gerekmez. Arsa kiralayarak da konaklayabilirsiniz.

Bağ , bahçe, zeytinlik, 2B arazilerinizde Casa Lokomotif karavan evinizi parkedebilirsiniz, Casa Lokomotif'in piyasada muadili yoktur.

Casa Lokomotif imar izinleri ile ilgilenmez. Karavan parklarına, kampinglere uygundur.

Çatısına yerleştireceğimiz ihtiyacınıza yönelik güneş enerji sistemi sayesinde, seyahat ederken de boş durmaz. Kendi enerjisini üretir.

Su konusunda da cimridir ve gri atık suyunu biriktirir, bulunduğu arazide çiçeklerinizi, domateslerinizi sular.

Casa Lokomotif çekme karavanlar 4x2 l 4x4 araçlarla yol alır. İstediğiniz manzarada eviniz olur. Casa Lokomotif çekmeye uygun aracınız ya da ehliyetiniz yoksa bizden çekme hizmeti alabilirsiniz.

Hadi şimdi iletişime geçelim: casalokomotif.com





Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page