top of page

Mimari Tasarım l İçmimari Hizmetler

  • Yazarın fotoğrafıPDESGN Mimarlık

Neden Mobile Tiny House (Tekerlekli küçük ev) tercih etmelisiniz?

"Neden mobile tiny house (tekerlekli küçük ev) tercih etmelisiniz?" sorusunun yanıtını bu yazımızda vermeyi hedefliyoruz. Öncelikle imarlı arsanızda yaptırmış olduğunuz çelik villanız, prefabrik eviniz, betonarme eviniz, ahşap eviniz vb. yapım yöntemleri ile yaptırmış olduğunuz müstakil evleriniz ile apartman dairesindeki yaşantınızı açıkladıktan sonra; mobil küçük eviniz (mobile tiny house) Casa Lokomotif'iniz ile nelerin mümkün olduğundan bahsetmek istiyoruz.


Hepimizin hayali bir evimiz olsun, içinde ölene kadar yaşayalım şeklindedir. Bu sebepten bütçemize göre sağlamlık konusunda gerekenin yapılması için emek ve zaman harcarız. Belki kredi yükü altına girer tüm hayatımızı ipotek altına alırız. İkincil konuta imkanımız yetmez. Ya da bir de yazlık ev yaptırırız. Kışlık evimiz bizim korkularımız, yazlık evimiz de umutlarımızı simgeler.


Ancak hala bir AN yaşayamamışızdır. Casa Lokomotif mobil küçük evler an yaşamanız için tasarlandı. Evimizdeki alışkanlıklarımızı tiny house Casa Lokomotif'te gerçekleştirip, doğada olmanın keyfini çıkarabiliriz l çıkarabilirsiniz.

Sizi casalokomotif.com/modeller sayfasında tasarladığımız ürünleri incelemeye bekliyoruz.





Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page